Skip to content

Praktisk info

HVOR OG  HVORNÅR

Dette års KU Festival  fredag d. 31. maj 2024 og som noget nyt starter vi allerede kl.12.00 med diverse sportsaktiviteter nede ved boldbanen. Læs mere HER

Festivalpladsen ligger på Nørre Campus, hvor der vil være adgang fra Universitetsparken, Nørre Allé eller Tagensvej.

Hele Universitetsparken lukkes af til cykelparkering, så her må du meget gerne stille din cykel.

Du kan finde et kort over området HER

HVEM KAN DELTAGE

Festivalen er for hele KU´s befolkning: Videnskabeligt personale (VIP), teknisk og administrativt personale (TAP) og studerende.

Gratis entré!

husk dit KU-ID – det fungerer som adgangsbillet.

Det er ikke muligt at medbringe gæster, familiemedlemmer etc. Men hvis dit institut har besøg af gæsteforskere, samarbejdspartnere etc., der ikke har et KU-ID, så skriv til os på VIP@kufestival.dk hurtigst muligt og senest torsdag d. 30. maj 2024. Læs mere HER.

Der er et begrænset antal billetter til KU’s alumner. Se mere HER

Børn som ammes er velkomne, men vi advarer om, at festivalpladsen kan have et højt lydniveau, og at der ikke er faciliteter til børn.

HVAD MÅ JEG HAVE MED

Du må gerne tage din rygsæk, tæpper, en TOM vandflaske af plastik og andre ting, som gør din festivaloplevelse god, og som ikke generer de andre gæster.

Vi sørger for masser af siddepladser, men I må naturligvis godt udnytte græsarealerne også.

Du må IKKE medbringe egne drikkevarer, campingstole e.l.

PANTBOD

Midt på pladsen finder du vores pantbod, hvor du kan aflevere brugte plastglas, så vi sikrer, at plasten kan genanvendes,

Indleverer du 25 plastglas i pantboden, får du 1 voucher til en valgfri drikkevare.

KAN JEG BETALE KONTANT

Fra 2024 vil det ikke være muligt at betale kontant på festivalen.

HVORDAN ER ADGANGSFORHOLDENE

Vi sørger for, at der er nem adgang, hvis du er gangbesværet, benytter kørestol e.l. Vi sørger også for velegnede toiletter og plads ved scenerne, hvis du har brug for det.

Særlige behov
Hvis du medbringer hc-hjælpere, er de naturligvis velkomne. Skriv til vip@kufestival.dk med deres navne. I bedes ankomme via Entrance 2, hvor vi opbevarer gæstelisten. Der er hc-toilet (markeret med gult) ved rotunden foran HC Ørsted Instituttet – se kort med indgang og hc-toilet HER.

Vi vil gerne gøre KU Festivalen mest muligt inkluderende og opfordrer til at benytte solsikkesnoren eller tilsvarende synlighedsprodukter, hvis du har særlige behov.

Kontakt os gerne på VIP@kufestival.dk, hvis du har særlige behov, vi skal forsøge at tage hensyn til.

HAR DU MISTET DIT KU-ID

Hvis du kan vise, at du kan logge ind på KU-net på din mobil/iPad etc., så godkender de rare vagter det, som alternativ til dit KU ID-kort.

LOST & FOUND

Har du mistet noget på festivalpladsen? SE MERE

SIKKERHEDEN

Der vil være samaritter til stede på festivalpladsen hele eftermiddagen, aftenen og natten. Der specifikke placering fremgå af kortet over festivalpladsen samt skiltning på dagen.

Hele festivalpladsen vil være indhegnet, og der bliver tre indgange/udgange.
Der vil være adgangskontrol ved alle indgange, så husk dit KU ID-kort.

Husk på at der vil være rigtig mange mennesker til stede til festivalen, så pas godt på dine ejendele. Lad alle dine juveler, computer og andre værdier blive hjemme, og pas på dig selv, dine medstuderende og kolleger under festivalen.

ALKOHOL & STOFPOLITIK

Der vil være rig mulighed for at købe billige øl, vand og drinks under festivalen, og du må derfor ikke medbringe dine egne drikkevarer udover vandflaske.

At medbringe eller være påvirket af euforiserende stoffer vil medføre øjeblikkelig bortvisning.

Back To Top