Hvad er KU Festival?

KU Festivalen er det største event på Københavns Universitet, som samler både studerende og ansatte til en dag med fokus på god musik, masser af hygge og fest på tværs af hele universitetet.

Den 20. maj 2022 bliver Universitetsparken, Nørre Campus forvandlet til én stor festivalplads med fire scener, barer og madboder, og samlet set vil omkring 16.000 KU-studerende og -ansatte kigge forbi. Tag et kig på programmet, hvor der løbende vil blive opdateret med fede koncerter, spændende pop-up-aktiviteter, finalen i Unifodbold og meget andet.

KU Festivalen er udviklet af og et samarbejde imellem Københavns Universitet, Studenterrådet ved KU og Studenterhuset, og det hele er non-profit.
Rigtig mange af aktiviteterne på festivalpladsen, pop-up-koncerter og andre events er også lavet af studerende eller ansatte, og på selve dagen for festivalen vil der være mere end 320 frivillige - også primært studerende og ansatte ved KU - der sørger for, at du får en fantastisk oplevelse.

Vil du være frivillig, så kan du læse mere og tilmelde dig her!

Der er kun adgang for studerende og ansatte med KU ID-kort, så husk at tage det med på dagen, da der vil være adgangskontrol under hele festivalen.

Du kan også følge med på Facebook og Instagram hvor vi også løbende holder jer alle opdateret på festivalens program og aktiviteter.